Dom zdravlja Tutin

Zvanična internet prezentacija

Šef sekcije u Delegaciji Evropske unije u Srbiji Nikola Bizel predstavnici države i implementing partnera posetili Dom zdravlja

Nicolas Bizel, šef Sekcije u Delegaciji Evropske unije u Srbiji, predstavnici države i implementing partnera koji sprovode aktivnosti u okviru podrške Evropske unije upravljanju migracijama u Republici Srbiji posetili su juče Tutin i tom prilikom zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave i predsednikom opštine Tutin, Kenanom Hotom obišli Dom zdravlja.

Šef Delegacije Nikolas Bizel je uručio Domu Zdravlja potpuno opremljeno ambulantno vozilo, koje će unaprijediti dostupnost zdravstvenih usluga građanima Tutina, kao i migrantima smještenim u Centru za azil u ovoj opštini.

Direktor Doma zdravlja dr Šerif Hamzagić, zahvalio se na podršci i naglasio da će ova vredna donacija u vidu snitetskog vozila koje je potpuno opremljeno neophodnom medicinskom opremom u mnogome pomoći u svakodnevnom radu kao i poboljšati kvalitet pružanja zdravstvene zaštite.

dr Serif Hamzagic, Nicolas bizel, Kenan Hot

Šef sekcije Delegacije Evropske unije Nicolas Bizel, predsednik opštine Tutin Kenan Hot i direktor Doma zdravlja dr Šerif Hamzagić

 

Dom zdravlja Tutin © 2018