Dom zdravlja Tutin

Zvanična internet prezentacija

Predsednik Opštine Tutin posetio Dom zdravlja i uručio donaciju iz dijaspore 28 bolesničkih kreveta

Predsednik Opštine Tutin Kenan Hot posetio je Dom zdravlja i uručio 28 novih bolničkih kreveta koje je donirala porodica Hivza Fetahovića iz Luksemburga.

Predsednik Hot je istakao da se trude da svim pacijentima omoguće što bolje uslove u Domu Zdravlja, za koji kaže da je na četvrtom mjestu.

Predsednih Hot je ocenio da je nivo zdravstvenih usluga u ovoj zdravstvenoj ustanovi značajno unaprijeđen zadnjih godina i najavio realizaciju više započetih projekata koji će dodatno poboljšati funkcionisanje i unaprediti pružanje zdravstvene usluge.

“Važno je da napomenem da je Opština Tutin u saradnji sa Kancelarijom za javna ulaganja, obezbedila 60 miliona dinara za završetak projekta Opšte Bolnice u Tutinu. Radi se i na završetku projekta rekonstrukcije Doma zdravlja i projektu izgradnje Toplane koja će služiti za Dom Zdravlja. Očekujemo još jedno novo vozilo, možda i nova zapošljavanja”. rekao je Hot

Direktor Doma zdravlja dr Šerif Hamzagić kazao je da je ova donacija veoma značajna, zahvalio se svim donatorima, predstavnicima lokalne samouprave i istakao da će i u budućem periodu biti ulaganja u opremanju i završetku Opšte bolnice.

https://www.youtube.com/watch?v=oovlD1C2B3w

Dom zdravlja Tutin © 2018