Dom zdravlja Tutin

Zvanična internet prezentacija

20 miliona dinara za opštu bolnicu u Tutinu

BOLNICA-TUTINDomu zdravlja u Tutinu odobrena su sredstva u iznosu od 20.000.000 dinara za završne radove na izgradnji aneksa zgrade opšte bolnice koji su započeti prošle godine. Sredstvima koje je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije odorilo biće urađeni i svi zanatski radovi kao i uređenje prostora oko zgrade.

 20.000.000 dinara već je uloženo u izgradnju aneksa zgrade Opšte bolnice u Tutinu čiji kapaqcitet je 900 m², gubi građevinski radovi se privode kraju,postavljena je pvc stolarija, urađena krovna konstrukcija i u toku su radovi na postavljanju fasade. Sa novih 20.000.000 dinara koje je Ministarstvo zdravlja odobrilo Domu zdravlja u Tutinu biće završena izgradnja aneksa zgrade opšte bolnice u kojoj će biti smeštene prijemne ambulante, koronarne jedinice, hiruško odeljenje kao i hiruška sala za potrebe porodiljskog odeljenja.

„Ovi radovi će se najverovatnije završiti početkom ili sredinom jeseni ove godine. Već ovih dana ćemo raspisati tender za izvođeče završnih radova na ovoj zgradi. Oni predviđaju završne radove na unutrašnjem delu zgrade u okviru kojih ćemo nabaviti lift za transpotr ležećih bolesnika, urediti prostor oko zgrade, oplemeniti  zelenu površinu i urediti jedan manji park“, rekao je direktor Doma zdravlja, Šerif Hamzagić,

Za manje od dve godine Dom zdravlja u Tutinu
je od Ministarstva zdravlja Republike Srbije dobilo blizu 500.000 eura za izgradnju aneksa zgrade opšte bolnice i otvaranje odeljenja za hemodijalizu koje pripada opštoj bolnici. Napornim radom i zalaganjem direktora ove ustanove i osoblja tutinski Dom zdravlja je stavljen na četvrto mesto po sređenosti i kvalitetu usluga u Srbiji.

Dom zdravlja Tutin © 2018